Anmälan till Svenska
A-Fordarnas JULBORD den 8:e december 2018

OBS Sista anmälningsdag 30:e NOVEMBER

  • Skriv namn och personnummer på samtliga deltagare
  • Priset gäller per person och inkluderar bussbiljett, plats vid M/S Eckerös välrenommerade julbord och T/R biljett på båten.
    Priset för icke medlemmar är 280:-.
  • Betalning ska ske i förskott till klubben. Det går bra att betala till sekreterarens swish, 073-6506053, eller till klubbens bankgiro, 665-2234. Ange tydligt från vem betalningen kommer, hur många personer som avses samt ett mobiltelefonnummer dit vi kan smsa koden för att ni ska komma med på bussen.


Lördagen den 8:e december kl 10.00 är det dags för A-Fordarnas traditionella julbord. I år beger vi oss ut på böljan den blå!
Kl 10 00 avgår M/S Eckerö från Grisslehamn. Bussanslutningar till färjan finns från ett flertal platser för att det ska så smidigt som möjligt att komma till Grisslehamn. Här kan du se varifrån bussarna går: https://www.eckerolinjen.se/vara-busshallplatser/ (kopiera adressen då den inte är klickbar). När betalningen registrerats skickar vi en kod som ni uppger vid ombordstigning på bussen. Sedan delar vi ut biljetterna innan ombordstigning. 
Julbordet är bokat vid utgående resa, mellan 10 00 - 12 00.
På returresan finns det goda möjligheter till shopping och att njuta av en fin båtttur i vinterlandskapet. Vi har bokat konferensrummet "Båtsman" på returresan där det finns chans att träffas och prata A-Ford, ta en kopp kaffe eller bara sitta och smälta den goda julmaten. Det går bra att lasta av sig alla shoppingkassar här också..

I formuläret här intill gör du din anmälan för julbordet. Anmälan och betalning ska ske innan 30:e november för att vi ska hinna boka plats för alla som är intresserade.