Anmälan till Svenska
A-Fordarnas vÅRTRÄFF I LINKÖPING MED OMNEJD
9:e MAJ 2020

OBS Sista anmälningsdag 6:e APRIL 2020

Observera att Du måste själv boka in dig på rum och middag genom att ringa till Sjögestad Motell på telefon: 013-820 90 och uppge    
"A-Fordarna".
Anmälan nedan är enbart till för att anmäla sig till träffen!
I pdf:en här nedanför så finns all information och priser som du behöver för att kunna boka in dig på en rolig kväll på nostalgiska Sjögestad Motell!                                     
Nu längtar vi alla till våren då vi äntligen kan ta fram våra bilar och få köra lite A-Ford, så varför inte kombinera en vårträff OCH Svenska A-Fordarnas årsmöte!
 
Lördagen den 9 maj kl. 12.00 samlas vi på IKEA parkeringen i Linköping för avfärd mot Bergs Slussar.

Vid ankomst till Bergs Slussar finns möjlighet att inta lunch på Kanalkrogen Delimo, varefter vi tar en promenad och tittar på Bergs Slussar och slusstrappan.
 
Efter besöket vid Bergs Slussar går färden vidare mot Motell Sjögestad (i höjd med Mantorp), där vi, för de som önskar, har bokat upp ett antal rum på Motell Sjögestad, en vacker retropärla som säkert många av Er besökt tidigare.
Vår förhoppning är att både Du som kommer ifrån närområdet men även Du som har en bit att resa vill delta i vår gemensamma middag kl 18.00 följt av en trevlig kväll i goda vänners lag.