Anmälan till Svenska
A-Fordarnas träff i DALARNA
2-4:e Augusti 2019

OBS Sista anmälningsdag 12:juli 2019


  • Om du har medföljande barn ber vi dig kontakta oss.
  • I samband med anmälan erlägger du 100:- per person i deltagaravgift. Deltagaravgiften erlägger du till klubbens plusgirokonto, nr 195008-8. Ange namn på anmälaren. Anmälan är bindande.
  • Fredag samt lördag kväll serveras middag i form av läckra smårätter från a la carte menyn som uppdateras kontinuerligt efter de råvaror som är bäst för säsong. Middagarna ingår i halvpensionen. Kostnad för dryck tillkommer.

    Du som ev ordnar eget boende har givetvis möjlighet att äta middag tillsammans med oss andra. Kostnad för detta betalas då till Herrgården.
  • Vi har reserverat 16 dubbelrum samt 4 enkelrum med halvpension på Korstäppans Herrgård.
  • Välj lämpligt boendealternativ
  • Kostnaden för boendet betalas på Korstäppans Herrgård


A-Fordarna fortsätter med ett rally i Dalarna där vi förhoppningsvis får se och uppleva mycket roligt...

Vi bor på Korstäppans Herrgård i Leksand där vi också  äter middag fredag och lördag kväll.

Under lördagen planerar vi att åka runt Siljan med en hel del intressanta stopp, t ex Käck & Hedbys Bruksmide där de
bl a tillverkar den berömda tuppstaken.
.
Fredagen den 2:a augusti hälsar vi Dig välkommen till Korstäppans Herrgård i Leksand för en trevlig helg med A-Fordarna. Vi finns på plats från kl 16.00 för incheckning och innan middagen finns det gott om tid installera sig på rummen och prata A-Ford med Dina vänner innan vi sätter oss till bords och äter en gemensam middag på Herrgårdens restaurang.

Lördagen den 3 augusti startar vi vår färd från Leksand kl. 10.00 med första stopp på Käck & Hedby´s bruksmide, i Leksand, där de bla tillverkar den berömda Tuppstaken. Färden går vidare med stopp på Jobs Handtryck, Västanvik, även det med mycket känd och gammal hantverkstradition.
 
Lunchen intar vi på Café Zorn där det även finns möjlighet att beskåda sommarens utställning ”Zorn & Carl Larsson, konst & vänskap”. Det är i år 100 år sedan Carl Larsson dog.
 
Återresan går genom Vikarbyn och Tällberg med förhoppningsvis ytterligare ett stopp eller två stopp. För den som önskar ytterlige historia finns möjlighet att besöka Hildaholm, Axel Muntes bostad, som ligger alldeles intill Korstäppan.
 
På lördagskvällen samlas vi till gemensam middag i Korstäppans matsal.
Under middagen ordnar A-Ford Ladies ett lotteri med fina priser. Se även "Inbjudan till Dalarallyt 2019"