Välkommen till Svenska A-Fordarnas hemsida

 

Ledare...
 

2021, året då vi skulle fira att vår fina klubb fyller 50 år blev dessvärre inte alls som vi tänkt oss. Alla våra aktiviteter har, liksom under 2020, ställts in och så även vår 50-års jubileumsfest som vi förberett för.
Men vi ser framåt...
Den 28:e november 1971 sammanställdes det register över ca 200 A-Fordsägare som skulle bli grunden till Svenska A-Fordarna i maj 1972.
Av den anledningen önskar vi nu genomföra våra uppskjutna årsmöten för år 2019 och 2020, söndagen den 28:e november, på årsdagen för vår förenings grundande.
Här kan du se en länk till anmälan för deltagande i det digitala årsmötet:
Länk till anmälan digitalt årsmöte!
Trots att vi vet att Folkhälsomyndigheten kommer att släppa restriktionerna under hösten så anser vi att ett digitalt möte är att föredra.
Information kring hur du anmäler dig till våra digitala årsmöten, får inloggning, årsmöteshandlingar etc kommer att finnas på hemsidan senast den 31:a oktober 2021.
Årsmötet för 2021 beräknar vi genomföra under maj 2022. Förhoppningsvis kan vi då få möjlighet att träffas, köra A-Ford, sparka däck och fira våra 50 år som klubben Svenska A-Fordarna under lite festligare former.
Allt under förutsättning att vi följer myndigheternas rekommendationer för Covid-19.
Under Juni 2022 kommer även den uppskjutna Gränsträffen i Ringsted, Danmark att äga rum. Du finner info kring detta inne i senaste tidningen, ytterligare info finns även på Dansk Ford A Klubs hemsida och nedan på denna sida.
Det är nu fyra år sedan senaste Gränsträffen så förhoppningsvis är vi många som kommer samlas i Ringsted.
Vi planerar att avsluta A-Ford säsongen 2022 med en höstträff i södra Sverige, mer info om tid och plats kommer under våren.

Väl mött under jubileumsåret 2021/2022
Ordförande 
Lena Ljungdahl

Meddelande från Styrelsen i Svenska A-Fordarna

Efter samtal, råd och överväganden med vår revisor valde vi, liksom många andra föreninger, att inte genomföra något årsmöte under 2020. Restriktionerna och myndigheternas riktlinjer gav oss inte den möjligheten. Under 2021 kommer vi därför att genomföra två årsmöten, både 2019 samt 2020 års verksamhetsår och vi har för avsikt att genomföra dessa fysiskt, så snart möjligheten finns, dock med säkerhetsavstånd mellan deltagarna.
Om vi ser möjligheten att istället genomföra våra årsmöten digitalt så kommer vi att försöka göra detta. Så snart vi ser att vi kan genomföra våra årsmöten kommer vi att lägga ut våra årsmöteshandlingar på vår hemsida.

Styrelsen
Svenska A-Fordarna

Hur kan vi utbyta kunskap om våra A-Fordar?

Hur gör vi för att mötas i dessa Covid tider, vi har planer på en digital A-Fordkväll, en kväll där vi kopplar upp oss för att under en timme prata teknik och A-Fordfrågor från våra medlemmar?
Vad tycker ni om detta? Återkom gärna med synpunkter och förslag!

Hör gärna av er på info@afordarna.se eller till klubbtelefonen: 070-611 93 98

Anmälan till gränsträffen i Sörup, danmark 2022! ÖPPNAR SNART?

P g a Covid-19 så tvingades Dansk A-Ford Klub ställla in Gränsträffen 2020.
Nu har de annonserat att de hoppas kunna genomföra den 2022 istället!
I såna fall blir det 17-19 Juni 2022.
Här finns en länk till deras hemsida där det finns mer information om detta.

https://dfak.dk/graensetraef-2020/

Klicka på Dansk A Ford Klub´s klubbmärke här bredvid så kommer du till sidan med mer information om bl a vad som inträffat med tanke på Covid-19!

Senast utgivna numret av vår klubbtidning
Senast utgivna numret av vår klubbtidning

Inloggning till våra medlemssidor

Du som medlem i Svenska A-Fordarna har två inloggningar till klubben.

Den första är inloggningen till de spärrade sidorna på hemsidan, där vi har t ex sprängskisser, årsmöteshandlingar och årsmötesprotokoll. Hit loggar du in första gången under KLUBBEN (MEDLEMMAR). Det kommer upp en ruta för lösenord som du fyller i. Var hittar Du lösenordet? Jo, i den senaste tidningen, under klubbinformation (oftast på sid 2).

Den andra inloggningen är till medlemsregistret som ligger i Mawik.
Den svarta knappen under KLUBBEN (MEDLEMMAR) leder till Mawiks medlemsregister där du loggar in med medlemsnr och lösenord. Om Du saknar ditt medlemsnr eller lösenord så får du gärna kontakta klubben på info@afordarna.se så hjälper vi till!  

Vår förening

Svenska A-Fordarna är en förening som vill främja intresset hos medlemmarna att bevara A-Forden till kommande generationer, följa upp dess historik med bilder och annan dokumentation samt den kultur som fanns runt A-Fordens tidsepok. Föreningen skall även tillvarataga medlemmarnas intresse att lösa frågor kring rätt restaurering och underhåll samt anordna familjeträffar och rallyn.

Information om detta skall huvudsakligen ske genom föreningens hemsida, medlemstidningen Fordsidorna samt föreningens Facebooksida.