Anmälan till Svenska
A-Fordarnas JULBORD den 30:e November 2019

OBS Sista anmälningsdag 22:a NOVEMBER

  • Skriv namn och personnummer på samtliga deltagare
  • Priset gäller per person inkluderar plats vid M/S Eckerös välrenommerade julbord och T/R biljett på båten.
    Priset för icke medlemmar är 330:-.
  • Betalning ska ske i förskott till klubben. Det går bra att betala till sekreterarens swish, 073-6506053, eller till klubbens bankgiro, 665-2234. Ange tydligt från vem betalningen kommer, hur många personer som avses samt ett mobiltelefonnummer dit vi kan smsa koden för att ni ska komma med på bussen.


Lördagen den 30:e november kl 15.00 är det dags för A-Fordarnas traditionella julbord. I år beger vi oss ut på böljan den blå!
Kl 15 00 avgår M/S Eckerö från Grisslehamn. Bussanslutningar till färjan finns från ett flertal platser för att det ska gå så smidigt som möjligt att komma till Grisslehamn. Här kan du se varifrån bussarna går: https://www.eckerolinjen.se/anslutningsbussar.html

Julbordet är bokat vid utgående resa, mellan 15 00 - 17 00. Vi träffas först i konferensrummet "Båtsman" som vi har bokat för både utresa och hemresa. Där går det bra att hänga av sig ytterkläder osv. Båtsman kommer att vara låst under tiden vi äter vårt julbord.
På returresan finns det goda möjligheter till shopping och att njuta av en fin båtttur i vinterlandskapet. Efter julbordet träffas vi i "Båtsman" på returresan där det finns chans att träffas och prata A-Ford, ta en kopp kaffe eller bara sitta och smälta den goda julmaten. Det går bra att lasta av sig alla shoppingkassar här också..

I formuläret här intill gör du din anmälan för julbordet. Anmälan och betalning ska ske innan 22:a november för att vi ska hinna boka plats för alla som är intresserade.