Välkommen till Svenska A-Fordarnas hemsida

 

Anmälan till gränsträffen i Sörup, danmark 2020 nu öppen!

Nu har vores glade danske venner frigivet tilmeldingen til dette års grænsemøde!

Gränsträffen 2020 äger rum mellan fredag 12:e juni och söndag 14:e juni 2020.

Sörups Herrgård nära Ringsted är adressen dit så många som möjligt av A-Fordvännerna från Norden är välkomna!

Klicka på Dansk A Ford Klub´s klubbmärke här bredvid så kommer du till sidan med mer information där det även finns en länk till anmälningssidan hos danskarna!

Senast utgivna numret av vår klubbtidning
Senast utgivna numret av vår klubbtidning

Inloggning till våra medlemssidor

Du som medlem i Svenska A-Fordarna har två inloggningar till klubben.

Den första är inloggningen till de spärrade sidorna på hemsidan, där vi har t ex sprängskisser, årsmöteshandlingar och årsmötesprotokoll. Hit loggar du in första gången under KLUBBEN (MEDLEMMAR). Det kommer upp en ruta för lösenord som du fyller i. Var hittar Du lösenordet? Jo, i den senaste tidningen, under klubbinformation (oftast på sid 2).

Den andra inloggningen är till medlemsregistret som ligger i Mawik.
Den svarta knappen under KLUBBEN (MEDLEMMAR) leder till Mawiks medlemsregister där du loggar in med medlemsnr och lösenord. Om Du saknar ditt medlemsnr eller lösenord så får du gärna kontakta klubben på info@afordarna.se så hjälper vi till!  

Vår förening

Svenska A-Fordarna är en förening som vill främja intresset hos medlemmarna att bevara A-Forden till kommande generationer, följa upp dess historik med bilder och annan dokumentation samt den kultur som fanns runt A-Fordens tidsepok. Föreningen skall även tillvarataga medlemmarnas intresse att lösa frågor kring rätt restaurering och underhåll samt anordna familjeträffar och rallyn.

Information om detta skall huvudsakligen ske genom föreningens hemsida, medlemstidningen Fordsidorna samt föreningens Facebooksida.