Välkommen till Svenska A-Fordarnas hemsida

 

Tack för fem fina år!

Så har Svenska A-Fordarna firat sitt 50-års jubileum på Ekerö utanför Stockholm och jag vill tacka alla deltagare för en mycket trevlig helg tillsammans.
Lördag morgon träffades vi vid Brostugan på Ekerö och inledde dagen med kaffe och Fordkaka.
Efter att varje ekipage erhållit varsin bilpåse med bilskyltar, A-Ford choklad, roadbook, program för helgen mm så startade vårt lilla ”rally” mot Sånga Säby.
 
Lunch intogs på Svartsjö Slott där vi även hade med oss en fotograf för att få fina bilder framför slottet. Stämningen var som vanligt på A-Fordträffarna mycket glad och gemytlig och vi lyckades till och med att få vädret på vår sida.
 
Efter ytterligare frågor, lite räknande av busshållplatsskyltar, backövning etc. så anlände alla deltagare till slutmålet, Sånga konferens på Färingsö Ekerö.

Efter incheckning på våra rum bjöds deltagarna på kaffe och födelsedagstårta och efter ett litet kort tal från ordförande så sjöng och hurrade vi för vår 50-års jubilar.
 
Eftermiddagen bjöd på mingel och härliga diskussioner, så som vi har längtat efter att få umgås efter två långa år med Covid-19.
 
Kvällen inleddes med bubbel och snittar följt en härlig trerätters middag baserad på säsongens primörer likväl som närproducerat, vi fick höra fina tal från flera av våra medlemmar och kvällen avslutades med prisutdelning för vårt rally samt utdelningen av vinster från vårt lotteri.
 
Med dessa rader vill jag tacka för 5 fantastiska år som ordförande för Svenska A-Fordarna.
När jag blev tillfrågad om att ta över ordförandeklubben så var det för en tid om 1 år, det blev 5 år varav de senaste två inte alls blivit som jag eller vi i styrelsen tänkt oss men det har varit en mycket fin tid med mycket arbete men lika mycket glädje.
Idag 220522, på föreningens årsmöte har Svenska A-Fordarna fått en ny ordförande och jag lämnar ordförandeklubban vidare till Mats Lindén och önskar hela den nya styrelsen, Lycka till!
 
Så varmt tack för mig, jag hoppas att vi träffas på någon av klubbens framtida träffar eller kanske möts vi ute på våra vägar. Fortsätta köra mycket A-Ford och njut av den vackra tid som ligger framför oss.
 
Varma hälsningar
Lena Ljungdahl

Du har väl inte glömt att anmäla dig till Gränsträffen 2022!?

Anmälan till gränsträffen i Sörup, danmark 2022 har öppnat!

P g a Covid-19 så tvingades Dansk A-Ford Klub ställla in Gränsträffen 2020.
Nu har de annonserat att de hoppas kunna genomföra den 2022 istället!
I såna fall blir det 17-19 Juni 2022.
Här finns en länk till deras hemsida där det går att anmäla sig.

https://dfak.dk/arrangementstilmelding/

Klicka på Dansk A Ford Klub´s klubbmärke här bredvid så kommer du till sidan med mer information om bl a vad som inträffat med tanke på Covid-19!

Senast utgivna numret av vår klubbtidning
Senast utgivna numret av vår klubbtidning

Inloggning till våra medlemssidor

Du som medlem i Svenska A-Fordarna har två inloggningar till klubben.

Den första är inloggningen till de spärrade sidorna på hemsidan, där vi har t ex sprängskisser, årsmöteshandlingar och årsmötesprotokoll. Hit loggar du in första gången under KLUBBEN (MEDLEMMAR). Det kommer upp en ruta för lösenord som du fyller i. Var hittar Du lösenordet? Jo, i den senaste tidningen, under klubbinformation (oftast på sid 2).

Den andra inloggningen är till medlemsregistret som ligger i Mawik.
Den svarta knappen under KLUBBEN (MEDLEMMAR) leder till Mawiks medlemsregister där du loggar in med medlemsnr och lösenord. Om Du saknar ditt medlemsnr eller lösenord så får du gärna kontakta klubben på info@afordarna.se så hjälper vi till!  

Vår förening

Svenska A-Fordarna är en förening som vill främja intresset hos medlemmarna att bevara A-Forden till kommande generationer, följa upp dess historik med bilder och annan dokumentation samt den kultur som fanns runt A-Fordens tidsepok. Föreningen skall även tillvarataga medlemmarnas intresse att lösa frågor kring rätt restaurering och underhåll samt anordna familjeträffar och rallyn.

Information om detta skall huvudsakligen ske genom föreningens hemsida, medlemstidningen Ford A samt föreningens Facebooksida.